Palvelut

Palvelut

Kuinka voimme auttaa?

 

Me Leinolla haluamme, että onnistut kerralla! Olemme täällä sinua varten oli kyse isommasta rempasta tai pienemmästä projektista. Jokainen kauppa on meille tärkeä! Kauppiaat Juha ja Anne henkilökuntansa kanssa toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoksille.

Suunnitelmissa remontti?

Oletko ajatellut remontoida? Olet oikeassa paikassa! Meidän avullamme toteutat remontin itse tai ammattilaisen avustuksella!

Parhaat remonttivinkit on kerätty sinua varten yhteen paikkaan. Lue miten toteutat keittiö-, kylpyhuone-, sauna-, tai lattiaremontin. Tutustu myös tapettikouluun ja maalausohjeisiin: Inspiraatio ja ohjeet – K-Rauta

KYSY MITÄ VAIN REMONTOINNISTA – ME VASTAAMME!

Askarruttaako sinua jokin asia remontoinnissa? Haluatko vinkkejä tai neuvoja?  Voit kysyä alan asiantuntijoilta mitä tahansa remontointiin liittyvää, Palvelut sujuvaan remonttiin löydät täältä: Palvelut – K-rauta – K-Rauta

K-Raudan remonttiasiakkaaksi liittymällä saat palveluetuja, kuten remonttineuvontaa puhelimitse sekä ilmaisen lainaperäkärryn oston yhteydessä. Liity ja hyödynnä etusi!

Tikkurilan Maalilinja, innostu ja onnistu kerralla! Katso lisätietoa täältä

Rahoituspalvelu

Rahoitus mittatilauksena. Isommatkin hankinnat toteutuvat pienellä kuukausimaksulla.

Rakentaja ja remontoija, toteuta kerralla unelmasi vaivattomalla ja joustavalla K-Raudan REMPPATILIN avulla! Hae rahoitusta kätevästi verkosta. Kokeile lainalaskuria vaikka heti – pienelläkin kuukausierällä saat ihmeitä aikaan.

Sinun ei tarvitse ottaa erillistä lainaa, vaan pienellä kuukausimaksulla toteutat suuretkin hankinnat. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj.

Hae rahoitusta helposti verkosta!

Kuljetuspalvelu

V. Leinon oman kuljetuspalvelun avulla saat isoimmatkin ostokset kotiin tai rakennukselle kuljetettuna.

Pienemmät ostokset kuljetetaan näppärästi pakettiautolla ja suuremmat kuormat toimitetaan kuorma-autolla. Ehkä kuljetat mieluiten itse? Voit myös pyytää peräkärryn vuokralle. Kysy lisää myyjiltämme.