Palvelut

Palvelut

Kuinka voimme auttaa?

 

Me Leinolla haluamme, että onnistut kerralla! Olemme täällä sinua varten oli kyse isommasta rempasta tai pienemmästä projektista. Jokainen kauppa on meille tärkeä! Kauppiaat Juha ja Anne henkilökuntansa kanssa toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoksille.

Suunnitelmissa remontti?

Oletko ajatellut remontoida? Olet oikeassa paikassa! Meidän avullamme toteutat remontin itse tai ammattilaisen avustuksella!

Parhaat remonttivinkit on kerätty sinua varten yhteen paikkaan. Lue miten toteutat keittiö-, kylpyhuone-, sauna-, tai lattiaremontin. Tutustu myös tapettikouluun ja maalausohjeisiin: https://www.k-rauta.fi/remontti

KYSY MITÄ VAIN REMONTOINNISTA – ME VASTAAMME!

Askarruttaako sinua jokin asia remontoinnissa? Haluatko vinkkejä tai neuvoja? K-Raudan maksuttomasta remonttineuvonnasta voit kysyä alan asiantuntijoilta mitä tahansa remontointiin liittyvää.

Soita 044 700 1000. Puhelinpalvelu palvelee sinua arkisin klo 8-16.

Innostu ja onnistu kerralla! Tikkurilan Maalilinja on oikea vastaus kaikkiin kysymyksiisi maaleista ja niiden mahdollisuuksista.

Tikkurilan Maalilinja p. 020 191 2002. Puhelin palvelu palvelee sinua ark. 9-18. Katso puheluiden hintatiedot täältä.

Rahoituspalvelu

Rahoitus mittatilauksena. Isommatkin hankinnat toteutuvat pienellä kuukausimaksulla.

Rakentaja ja remontoija, toteuta kerralla unelmasi vaivattomalla ja joustavalla K-Raudan Rahoituspalvelulla! Hae rahoitusta kätevästi verkosta aina 20 000 € asti ilman takaajia tai vakuuksia. Kokeile lainalaskuria vaikka heti – pienelläkin kuukausierällä saat ihmeitä aikaan.

Ensimmäiset 6 kk korko 0 % K-Raudan rahoituspalvelulla, maksat vain laskutuspalkkion 6 €/kk.

Sinun ei tarvitse ottaa erillistä lainaa, vaan pienellä kuukausimaksulla toteutat suuretkin hankinnat. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj.

Hae rahoitusta helposti verkosta!

Kuljetuspalvelu

V. Leinon oman kuljetuspalvelun avulla saat isoimmatkin ostokset kotiin tai rakennukselle kuljetettuna.

Pienemmät ostokset kuljetetaan näppärästi pakettiautolla ja suuremmat kuormat toimitetaan kuorma-autolla. Ehkä kuljetat mieluiten itse? Voit myös pyytää peräkärryn vuokralle. Kysy lisää myyjiltämme.